L'homosexualitat a debat en la comunitat protestant

L'homosexualitat a debat en la comunitat protestant

Una anàlisi dels raonaments bíblics a favor i en contra de canviar la postura tradicional de l'església al respecte

ISBN: 9788409544424

Descripción

Aquest llibre aporta claredat i profunditat a un tema complex que no podem defugir.

Certament, l'homosexualitat genera inquietud en molts cristians protestants o evangélics. ¿Com podem donar una benvinguda real, en les nostres esglèsies, a persones gais i lesbianes, si la bíblia condemna les relacions homosexuals? ¿Hem d'exigir a aquestes persones que canviïn o anul·lin la seva sexualitat? ¿És el que Déu vol? ¿O hi ha bons motius, com alguns pretenen, per dir que la Bíblia no condemna l'homosexualitat de manera general, i per recolzar i beneir el matrimoni entre dues persones del mateix sexe?

Aquest llibre descriu l'estat de la qüestió, fent referència sobretot a la literatura cristiana recent en llengua anglesa, on el debat és ben viu i ha avançat significativament. Ens ofereix una anàlisi detallada i respectuosa tant dels arguments "tradicionalistes" com dels "revisionistes", amb especial èmfasi en els diferents plantejaments hermenèutics (d'interpretació i aplicació de la Bíblia), per concloure descrivint les diverses opcions que hi ha per a les esglèsies locals.

No pretén donar una resposta tancada al tema, sinó ajudar els lectors a formar la seva pròpia opinió. Serà, sens dubte, de gran interès per als cristians gais i lesbianes -que n'hi ha, a les nostres esglèsies-, i per als seus amics i familiars, però en realitat va adreçat a la comunitat protestant en general, i als seus dirigents, pastors, estudiants de teologia i líders de joves en particular.

Detalles del producto

Editor: Editorial
11,97 € En lugar de: 12,60 € Ahorras: 0,63 € (5%)
En stock (12 unidades) Recíbelo en 24/48H* *Ver condiciones de envío

Importante: Los pedidos superiores a 30€ tienen los gastos de envío gratis a Península Ibérica.

Opiniones de clientes

0

0 opiniones